Personvernerklæring

Personvernerklæring handler om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om deg som besøkende. Her finner du informasjon du har krav på da vi samler inn opplysninger om deg når du bruker nettsiden vår.

Hva slags informasjon samler vi inn?

For å lage en mer brukervennlig nettside og for å lage innhold som fenger våre besøkende, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettsiden. Til dette bruker vi Google Analytics. Dette er et analyseverktøy som bruker cookies. Det vil si at det blir lagret informasjon midlertidig på din pc for at vi kan se din brukeratferd på nettstedet. Dette blir slettet automatisk etter en viss tidsperiode/når nettsiden lukkes? Google Analytics lagrer besøkendes IP-adresse og viser hvor den enkelte brukeren har vært på nettstedet.

Vi bruker også Facebook Pixel og LinkedIn Insight Tag, koder som samler inn data om brukermønsteret til besøkende mens de er på nettsiden vår som kan bli brukt til videre online annonsering.

En IP-adresse regnes som personopplysning fordi den kan spores til en spesifikk enhet. Google Analytics anonymiserer IP-adressen før opplysningene lagres av Google, og kan derfor ikke brukes til å identifisere den enkelte besøkende. Det vil si at ingen av cookiene vi samler om deg kan spores tilbake til deg som enkeltperson.

Når du registrerer deg via et skjema for å bruke en av våre tjenester som nyhetsbrev eller påmelding til webinar vil vi be om følgende informasjon for å kunne levere vårt tilbud til deg:

Fult navn
E-postadresse
Bedrift
Stilling i bedriften

Når du registrerer deg for vårt nyhetsbrev vil vi be om følgende informasjon for å kunne levere vårt tilbud til deg:

Navn:
E-postadresse: 

Denne informasjonen vil bli delt med tredjeparten vi bruker for å distribuere nyhetsbrevene, Mailchimp.

Dine rettigheter

  • Du har rett til å bli informert, og få tilgang på opplysningene vi behandler om deg, hvis du ønsker å vite hvilken informasjon vi har om deg.
  • Du kan få slettet opplysningene dine lagret hos oss, og trekker tilbake samtykket ditt.
  • Du har rett til å få rettet opp i feilaktig eller ufullstendig informasjon som vi har lagret om deg.
  • Dersom du ønsker å sende en klage til Datatilsynet kan du gjøre det ved å trykke på denne linken.

Kontaktinfo

Digital Utopi er behandligsanvarlig for dine personopplysninger. Vi selger ikke dine opplysninger videre til andre. Har du spørsmål kan du kontakte oss på:

Tlf: 46464644
Mail: post@digitalutopi.no