Om oss

Trenger du et nytenkende tilskudd som kan hjelpe din bedrift med deres digitale tilstedeværelse? Digital utopi er 25 digitale markedsførere som alltid ligger et skritt foran, og som er opptatt av utviklingen og endringene innen markedsføring. Bli kjent med oss her.

Amalie Gjerdsbakk Grande

Amalie Gjerdsbakk Brande

Med en utdanning innenfor internasjonal markedsføring og et år i Barcelona har Amalie en kulturell forståelse samtidig som hun har faglig kunnskap. Amalie sammenligner ofte livet i farger og er spesielt glad i fargen blå. Fargen blå fremmer følelse av tro og tillit, og det er nettopp det man får til Amalie

Amalie studerer digital markedsføring fordi hun syntes det er en spennende retning innen teknologi og ønsker å lære nye verktøy og få mer kompetanse.

Email: amaliegbrande@gmail.com
Tlf: 90208952
LinkedIn: Amalie Gjerdsbakk Brande

Any Joseph

Any Joseph

Any sitt mål er å skape en bro mellom Burma og Norge. Hun har alltid en kommentar på lur og kickstarter ofte en melding med et sitat eller en spenstig setning. Hennes entusiasme i enhver situasjonen er noe alle rundt henne setter pris på. Hun er utdannet bioingeniør,  men valgte å gå en helt annen retning, og søkte på nye studier. Any er en tøff, imøtekommende og jovial person.

Hun fant ut av digital markedsføring er nøkkelen til hennes fremtid og det var årsaken til at hun havnet på denne studieretningen på Noroff.

Email: anyjoseph1@hotmail.com
Tlf: 46938495
LinkedIn: Any Joseph

Bea Valand

Bea Valand

Dette er dama som alltid har en historie eller to å fortelle. Med hennes sprudlende humør og en personlighet som fyller hele rommet takker aldri Bea nei til en utfordring eller to. Hun er utdannet fotograf og har jobbet som selvstendig næringsdrivende i to år og har en stor portefølje.

Bea valgte å studere digital markedsføring for å utvide sin kompetanse på det digitale. Hun håper at dette kan implementeres inn i den store kunnskapen hun allerede har.

Email: mail@beavaland.com
Tlf: 46414482
LinkedIn: Bea Valand

Chadathan Cathrine Hansen

Chadathan C. Hansen

Chadathan, også kjent som Chada, tør å ta egne valg og står for dem. Planen hennes var å bli geolog, men tok fort en helomvending og startet på digital markedsføring. Hun fant ut at hun interesserte seg mer for det digitale enn stein. Som person er hun energisk, kreativ og har et øye for detaljer. Store deler av livet har hun brukt på dans og dette er hennes store lidenskap.

Selv om dansing er Chada sin store lidenskap, så ble dette mer en hobby. Digital markedsføring har blitt hennes nye lidenskap i form av at her kan hun skaffe seg drømmejobben.

Email: chadathan@live.no
Tlf: 91325403
LinkedIn: Chadathan Cathrine Hansen

Daniel Bjørk

Daniel Bjørk

Daniel er en mann med mange egenskaper og et glimt i øyet. Han liker å ha kontroll og få ting gjort. Han drives av gode resultater og sier ikke nei til å ta i et tak for å hjelpe andre. Daniel mener bøker er nøkkelen til kunnskap. Han finner et emne eller fagfelt han interesserer seg for, og man kan med sikkerhet si at han leser seg opp på dette. Med all kunnskapen han har tilegnet seg har han startet sin egen nettbutikk. På fritiden bruker han mye av tiden sin på MMA, thaiboxing og grappling.

Daniel studerer digital markedsføring på Noroff for å videreutvikle sine egne nettbutikker.

Email: daniel@bjoerk.com
Tlf: 40077007
LinkedIn: Daniel Bjørk

Ida Skålhegg

Ida Emilie Skålhegg

Med et år i førstegangstjenesten, utveksling i London, en bachelor i internasjonal markedsføring og en rekke ulike opplevelser viser Ida at hun ikke er redd for å ta en utfordring. Hun er ambisiøs og gir seg ikke før målet er nådd, det er kun de beste resultatene som er gode nok for Ida. Utenom dette er hun opptatt av mote og finner inspirasjon i enhver situasjon, både i sosiale medier og ved å observere.

Ida studerer digital markedsføring fordi hun syntes det er gøy å utforske de mange områdene innen faget og mener at dette er morgendagens markedsføring.

Email: idaskalheggg@gmail.com
Tlf: 46464644
LinkedIn: Ida Emilie Skålhegg

Ida Kristiansen Dehlin

Ida Kristiansen Dehlin

Positiv, omtenksom og impulsiv er ord som beskriver Ida. Med et svennebrev i profileringsdesign og flere år i bransjen er hun på jakt etter nye utfordringer. Ida er uredd og tør å satse ved å gå nye veier i livet for å virkelig finne drømmejobben. Med hennes blide vesen og løse latter smitter dette over på de som er rundt.  Når hun ikke bruker tiden på å studere liker hun å lage mat, gå turer og finne på aktiviteter med sine to barn og kombinerer gjerne dette.

Ida startet på digital markedsfører fordi hun ønsker nye jobbmuligheter og å øke sin kompetanse.

Email: ida.dehlin@live.no
Tlf: 45486474
LinkedIn: Ida Kristiansen Dehlin

Ida Margrethe Djønne

Ida Margrethe Djønne

Med en bachelor i merkevareledelse er Ida klar for å finne drømmejobben. Som person er hun engasjert, lærevillig og ansvarsfull. På fritiden liker hun å reise, og å oppleve verden ved å stadig besøke nye steder. Likevel er det lite som slår en sommer på hjemstedet ved helgelandskysten.

Ida har alltid brukt mye tid på sosiale medier, og elsker å holde seg oppdatert og å følge med på trender. Hun ønsker å lære seg mer om markedsføring i sosiale medier, derfor valgte hun å studere på Noroff.

Email: idadjonne@hotmail.com
Tlf: 91149479
LinkedIn: Ida Margrethe Djønne

Jimmy Norberg

Jimmy Norberg

Svensk, spørrende og unik. Jimmy er opptatt av hvordan ting henger sammen, og han holder seg sjeldent under ti spørsmål. Med to års erfaring innen SEO har Jimmy blitt vår go-to-guy, selv om han fortsatt har mye å lære. Han sier aldri nei til å dele sin kunnskap med medstudentene i klassen, og lærer gjerne bort både det ene og det andre. Mannen fra Sverige er også lidenskapelig opptatt av dans, og har drevet med dans i ni år.

Jimmy studerer digital markedsføring fordi han vil ha mer innsikt i de ulike digitale verktøyene han mener man behøver for å nå målet sitt.

Email: norberg87@live.com
Tlf: 47275475
LinkedIn: Jimmy Norberg

Johan Sebastian Steenfat Evensen

Johan Sebastian Evensen

Utstrålingen og hans store smil fyller ethvert rom han kommer inn i. Det er ikke uten grunn at man lett havner i en samtale med Johan så fort han er i nærheten, han er nemlig klassens connector. Utenom å være sosial, er løping en stor del av livet og han sier aldri neitakk til en treningsøkt. Som person er han målrettet, generøs og ambisiøs. Han drives av gode resultater. Og med en bachelor i markedsføring og salgsledelse er Johan klar for nye utfordringer.

Johan startet derfor på studiet digital markedsføring på Noroff fordi det både er dagsaktuelt og fremtidsrettet.

Email: jahan96@live.com
Tlf: 40617521
LinkedIn: Johan Sebastian Evensen

John Noceda

John Noceda

Teknologi og innovasjon er to ting John er opptatt av. Han er webutvikler, tidligere tv regissør og sertifisert prosjektleder. John er en erfaren mann som er kunnskapsrik, raus og ung til sinns. - Alder er bare et tall, det er John et prakteksemplar på. . Det å lage mat, gjøre frivillig arbeid og samtidig organisere ulike eventer er noe John liker å gjøre på fritiden. At han har stålkontroll på ulike digitale program og verktøy er det ingen tvil om, og dette deler han gledelig med sine medstudenter.

John studerer digital markedsføring fordi han elsker trender og skjønner at dette er fremtiden.

Email: john@noceda.no
Tlf: 92147921
LinkedIn: John Noceda

Julie Herlofsen

Julie Herlofsen

Den blide sørlandsjenta Julie har studert spansk, pedagogikk og markedsføring, noe som gjenspeiler seg i personligheten hennes. Hun er både tilpasningsdyktig, samtidig som hun tør å gå egne veier og satse. Julie har en “alt kan læres” innstilling og dette er noe hun tar med seg i hva enn hun gjør.

Hun studerer digital markedsføring fordi det er den retningen innen arbeidslivet hun ønsker å gå. Hun syntes fagfeltet er spennende og i stadig utvikling og tror at digital markedsføring kommer til å være en stor og viktig del av samfunnet i fremtiden.

Email: julieherlofsen@hotmail.com
Tlf: 47809949
LinkedIn: Julie Herlofsen

Julie Marthe Rommen Olsen

Julie Marthea Rommen

Julie er en person som er målrettet, ambisiøs og drives av gode resultater. Dette gjenspeiler seg tydelig i personligheten hennes. Hun setter pris på god kommunikasjon både personlig og i ulike samarbeid. I tillegg er hun sosial og liker å følge med der det skjer noe. Med en bachelor i markedsføringsledelse har hun mye kunnskap innen fagfeltet, men har stadig lyst til å lære seg mer.

Derfor valgte Julie å ta et årsstudium i digital markedsføring fordi hun syntes sosiale medier og digital utvikling er spennende. I tillegg ønsker hun å jobbe med noe fremtidsrettet og derfor mener hun dette årsstudiet er perfekt for henne.

Email: julie_rommen@hotmail.com
Tlf: 99104149
LinkedIn: Julie Marthea Rommen Olsen

Katinka Oulie Rosbach

Katinka Oulie Rosbach

Katinka har en bred kompetanse med svennebrev som mediegrafiker og en bachelor i medier og kommunikasjon med fordypning i film og tv-produksjon. Hun håper  all kunnskapen fører til drømmejobben en dag. Katinka er nøyaktig, løsningsorientert og er mest fornøyd med deadlines og struktur. For å slappe av på fritiden driver hun med håndarbeid, men sier heller aldri nei takk til noen gode cocktails og deilig mat.

Katinka studerer digital markedsføring av flere grunner; hun ønsker å bygge videre på sin kompetanse. Samtidig vil hun jobbe i et spennende marked som har stor etterspørsel etter digitale markedsførere med kunnskap om video- og grafisk produksjon.

Email: katinkarosbach@gmail.com
Tlf: 99388803
LinkedIn: Katinka Oulie Rosbach

Kristian Pedersen

Kristian Pedersen

Entreprenøren fra sørlandet er kjennetegnet til Kristian. Han har gått yrkesfag, elektro-linjen og har et fagbrev som et bevis på dette. På papiret er Kristian ferdig utdannet, men det ender ikke her for han. Han vil noe mer. Koden knakk da han vant en grunder-konkurranse og startet opp sin egen nettbutikk. Han er opptatt av teknologi og nyskaping.

Kristian mener at skjebnen ikke kun ligger i å ha det beste produktet eller tjenesten, men hvordan du markedsfører deg. Derfor går han digital markedsføring for å kunne lære seg den kunnskapen han trenger for å bygge videre på nettbutikken sin.

Email: kristianpedersen9889@gmail.com
Tlf: 91576852
LinkedIn: Kristian Pedersen

Kristin Øygarden

Kristin Øygarden

Kristin er opptatt av å stadig få ny kunnskap, og noe hun interesserer seg for er hvordan ting fungerer og henger sammen. Dette kan forklare hvorfor hun har en mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi. Hun liker at det alltid skjer noe og trives i et organisert kaos. Når hun ikke graver hodet ned i hvordan livet henger sammen, bruker hun tiden til musikk og film, og hennes favorittaktivitet er å se på kino- til tross for at hun sjeldent gjør det.

Det siste året har Kristin arbeidet med markedsføring i sosiale medier og betalt annonsering. Hun har et ønske om å lære enda mer og startet derfor på Noroff.

Email: kristineh@gmail.com
Tlf: 45881143
LinkedIn: Kristin Øygarden

Kristine Vigmo Larsen

Kristine Vigmo Larsen

Klassens egen grafiske designer og alltid med et smil om munnen, det er Kristine. Hun har et unikt blikk for fargekombinasjoner og hvordan ting passer sammen, og lærer gjerne bort noen triks til sine medstudenter. Hun sier aldri nei til å ta i et tak, hun er hardtarbeidende, imøtekommende og lærevillig. Hun har allerede fullført grafisk design og ønsker å utvide sin kompetanse for å få et bredere syn innenfor det digitale.

Kristine så fort at digital markedsføring og grafisk design henger sammen, men at det ikke er så mange som sitter på denne helhetlige kompetansen og valgte derfor å studere digital markedsføring på Noroff.

Email: gkv.larsen@gmail.com
Tlf: 92895637
LinkedIn: Kristine Vigmo Larsen

Linea Wallden

Linea Viktoria Wallden

Som makeupartist har Linéa et blikk for trender, både innenfor makeup og markedsføring. Kreativiteten og trangen til å skape, utspiller seg i produksjon av videoer og tekster. Hun er uredd av egne erfaringer og jobber hardt for å nå målene sine. Med nysgjerrighet som driver henne finner hun stadig noe nytt og interessant å kaste seg ut i.

Hun studerer digital markedsføring fordi hun ser hvordan verden blir mer digitalisert for hver dag som går. Hun er generelt interessert i markedsføring og er glad i å produsere innhold.

Email: linea.wallden@gmail.com
Tlf: 95909020
LinkedIn: Linea Viktoria Wallden

Lotte Skallerud

Lotte Skallerúd

Lotte er over gjennomsnittelig kreativ og hennes interesser for foto og film gjenspeiler seg i alt hun gjør. Med en utdanning innenfor dette fagfeltet har hun bred kompetanse hun ønsker å kombinere sammen med markedsføring. Andre beskriver Lotte som snill og generøs, som alltid strekker ut en hjelpende hånd.

Hun studerer digital markedsføring på Noroff fordi hun leste seg opp før hun fant ut at årsstudium på Noroff var perfekt for henne. Hun ser frem til å jobbe med noe hun virkelig interesserer seg og brenner for.

Email: lotte.skallerud@gmail.com
Tlf: 92248391
LinkedIn: Lotte Skallerúd

Merete Riise Aas

Merete Riise Aas

Merete mener gode systemer og rutiner gir de beste forutsetningene for kreativitet og spontanitet. Hun har lang jobberfaring, blant annet som prosjektleder i over seks år. Fritiden brukes til å lytte til musikk, friluftsliv og spre glede blant de rundt seg.

Merete startet å studere digital markedsføring  for å  lære seg å sette opp gode digitale markedsføringskampanjer og kunne måle effekten av de, samtidig som det var et kort studie med fokus på praksis som ga fagskolegrad.

Email: merete.r.aas@gmail.com
Tlf: 45283066
LinkedIn: Merete Riise Aas

Nina Einarson

Nina Einarson

Med til sammen 21 år i bransjen som grafisk designer og markedskoordinator er det enkelt å si at Nina er allsidig, kreativ og dyktig. Hun forvalter nettsiden til Biobag, og på fritiden er hun glad i friluftsliv; spesielt padling og gå turer i fjellet. Nina har et ønske om å lære og er stadig i utvikling.

Nå har hun valgt  å studere digital markedsføring på Noroff fordi hun ser nødvendigheten med å oppdatere sin kunnskap innenfor fagfeltet. Ved å gjøre det vil hun stille enda sterkere ute i arbeidsmarkedet.

Email: nina.einarson@gmail.com
Tlf: 41214338
LinkedIn: Nina Einarson

Raul Abdulbaki

Raul Abdulbaki

Raul har hele livet drevet aktivt med idrett. Sporten har gjort han til en målrettet og sterk person, både fysisk og mentalt. Dette gjenspeiles i personlighetens hans ved at han vet hvor han vil og har alltid en god tanke å legge frem til klassen. Han er sosial, reflektert og imøtekommende og har alltid en morsom kommentar på lur.

Han interesserer seg for digitalisering og teknologi, og derfor valgte han digital markedsføring på Noroff. Med en bachelor i markedsføring fra før, så sitter Raul med mye nyttig og fremtidsrettet kunnskap.

Email: raulabdulbaki@hotmail.com
Tlf: 90854656
LinkedIn: Raul Abdulbaki

Thea Elise Esperø

Thea Elise Esperø

Hennes interesse for sang og musikk har alltid vært en stor del av henne, så hun startet som trettenåring et kor på sitt hjemsted, Bømlo. I tillegg til sang har hun studert markedsføring og hatt et år i England. Thea er en rolig person, men hun har et ess i ermet - nemlig humoren hennes. Plutselig overrasker hun med en kommentar eller to og får latteren til å sitte løst hos alle.

Thea ønsket å starte på digital markedsføring ved Noroff fordi hun mener at det er spennende og fremtidsrettet.

Email: thea_elise97@hotmail.com
Tlf: 41667073
LinkedIn: Thea Elise Esperø

Toril Løvø Hesselberg

Toril Løvø Hesselberg

Med et glimt i øyet har Toril alltid en kommentar på lur, til stor glede for alle rundt seg. Hun har studert internasjonal markedsføring og på utveksling i Kingston blomstret interessen innenfor det kulturelle livet. Toril er over gjennomsnittet glad i å lese bøker og bruker derfor store deler av ledig tid på det. I tillegg er hun opptatt av å både skrive tekster og ta bilder, hvor kameraet har vært i bruk siden hun var liten.

Toril valgte å studere digital markedsføring for å få en spisskompetanse innenfor den digitale biten av markedsføring.

Email: torilhlovo@gmail.com
Tlf: 91391132
LinkedIn: Toril Løve Hesselberg

Øivind Andersen

Øivind Andersen

Øivind er over gjennomsnittet glad i spill og er klassens fortnite-ekspert. I tillegg til å spille har han brukt mye av tiden til å stå på snowboard og dette har vært hans store lidenskap i livet. Han er både lærevillig og teknisk anlagt, noe som blir overført til hans passion for filminnspilling. Som person er han jovial, omtenksom og har alltid et smil på lur.

Med et sterkt ønske om å utforske sine kreative sider, startet Øivind på Noroff. Her lærer han mye nytt, og han har muligheten til å drive med noe helt annet enn hva han har gjort tidligere.

Email: oivindandersen@gmail.com
Tlf: 41045961
LinkedIn: Øivind Andersen